Els Bombers d’Alp tanquen el parc cansats de demanar millores a les instal·lacions

Han tingut molta paciència però tot té un límit. Després de mesos de demanar a la Generalitat que renovi les instal·lacions del Parc de Bombers d’Alp, que han quedat obsoletes, la quinzena de voluntaris del cos s’han cansat d’esperar i han tancat el parc.

Bombers d'Alp
photo_camera Parc de bombers d'Alp

Els voluntaris del Parc de Bombers d’Alp han pres aquesta determinació cansats d'esperar les inversions de la Generalitat i han notificat als seus superiors de la central de Manresa que ja no els avisin per acudir a cap operació d'emergència. Per tant, des d'aquesta setmana a la Cerdanya només hi haurà operatius els bombers de Llívia, Puigcerdà i Bellver, que també són voluntaris.

El cap del parc d'Alp, Carles Cruilles, ha explicat a Regió7 que "les dependències han quedat velles i obsoletes, després de quaranta anys creiem que hem d'estar en un altre lloc i encara més si ens ho prometen". Cruilles ha remarcat que des de la Generalitat els van prometre el mes de juny que es faria un parc nou. En aquest sentit, el cap dels bombers d'Alp ha lamentat que "ni tan sols ho han intentat". Cruilles ha considerat que la situació, tot i la mesura de força, no és irreversible i es podria negociar perquè "nosaltres no hem plegat de ser bombers, nosaltres hem tancat el parc".

comentaris