SUCCESSOS

Una dona és denunciada al caure la seva filla per la finestra del cotxe en marxa a Bellver de Cerdanya

La nena no va patir cap lesió, però la mare ha estat denunciada per via administrativa i penal per imprudència greu, perquè no la duia cordada a la cadireta
Nena cau cotxe Bellver
photo_camera Una dona és denunciada al caure la seva filla per la finestra del cotxe en marxa a Bellver de Cerdanya / @mossos

Els Mossos han denunciat penalment una dona després que la seva filla de 5 anys caigués per la finestreta d’un cotxe quan circulava, aquest dijous a la tarda, per l’N-260 a Bellver de Cerdanya, al trencall per anar als pobles d'Ordèn i Talltendre.

"Tan important és portar el sistema de retenció infantil com utilitzar-lo", adverteixen els Mossos d'Esquadra en un vídeo amb aquestes imatges, gravades des d'un vehicle policial amb una "dashcam", una càmera que s'instal·la al vehicle per enregistrar què passa al davant.

La nena va estar 24 hores en observació, després de les quals es va descartar que hagués patit cap lesió. La conductora, que era la seva mare, ha estat denunciada per via penal per imprudència greu i també administrativament per no fer ús del sistema de retenció infantil.

Els sistemes de retenció infantil, que poden ser portanadons, cadiretes o elevadors, en funció de l'edat i el pes i alçada de l'infant, són obligatoris fins que no arriben als 135 cm.