OBITUARI

Puigcerdà acomiada Ramon Fernández Cabanes, el jove de 19 anys mort en accident de trànsit a l'N-260

Aquest dissabte motoristes i veïns han omplert la Plaça de l'Ajuntament de Puigcerdà i han fet un minut de silenci en memòria seva.
Puigcerdà record Ramon Fernàndez
photo_camera Puigcerdà acomiada Ramon Fernández Cabanes, el jove de 19 anys mort en accident de trànsit a l'N-260 / @puigcerda_cat

Aquest dissabte ha tingut lloc una concentració de motos i un minut de silenci en memòria de Ramon Fernández Cabanes, el veí de Puigcerdà de 19 anys que aquesta setmana va perdre la vida en un tràgic accident de trànsit a l'N-260. El noi va resultar ferit crític després que la seva moto xoqués amb una furgoneta i va acabar morint dijous a l'hospital.

Puigcerdà record Ramon Fernàndez 3
Puigcerdà acomiada Ramon Fernández Cabanes, el jove de 19 anys mort en accident de trànsit a l'N-260 / @puigcerda_cat

Els seus amics han llegit una emotiva nota de comiat en què han destacat l'esperit motivador i l'alegria i el somriure que sempre mostrava. Després s'ha fet un minut de silenci en memòria seva.

Ramon Fernández era un noi molt conegut a Puigcerdà, on treballava de cambrer en un restaurant de la Vila. Des de l’Ajuntament de Puigcerdà han volgut agrair a totes les persones que han omplert a la Plaça de l'Ajuntament per transmetre la seva força i escalf a la família i l'entorn de la víctima.

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres el conductor de la furgoneta implicada en l'accident, acusat d'un delicte d'homicidi imprudent.