CRISI CORONAVIRUS

Denunciat per fer volar un dron a Puigcerdà saltant-se el confinament

L'aparell volava prop de la comandància de la Guàrdia Civil i dins l'àrea de seguretat de l'aeròdrom de la Cerdanya
Imatge del dron que volava prop de la comandància de la Guàrdia Civil a Puigcerdà durant l'estat d'alarma, el 10 d'abril del 2020. (Horitzontal)
photo_camera Imatge del dron que volava prop de la comandància de la Guàrdia Civil a Puigcerdà/Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va denunciar divendres a Puigcerdà una persona que estava fent volar un dron de la seva propietat per una zona urbana sense la deguda autorització i saltant-se el confinament decretat amb motiu de l'emergència sanitària pel coronavirus. Un agent va observar cap a les tres de la tarda un aparell pilotat per control remot que volava prop de la comandància de la Guàrdia Civil a la capital de la Cerdanya i que posteriorment s'allunyava cap a una urbanització propera. Dos agents del cos es van desplaçar cap al lloc on s'havia dirigit el dron i, després d'efectuar una cerca a peu i en vehicle, van localitzar a la porta d'un habitatge una persona que estava recollint l'aparell i que tenia diferents accessoris per al vol.

L'home va ser denunciat per incomplir el confinament i també per operar sense autorització un dron per control remot en el nucli urbà de Puigcerdà, dins l'àrea de seguretat de l'aeròdrom de la Cerdanya.

comentaris