BIBLIOTEQUES

Comencen les obres d’ampliació de la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà

Pel conjunt de les actuacions, l’Ajuntament de Puigcerdà compta amb una subvenció de 400.000 € del Departament de Cultura de la Generalitat.
E3DB7083-600D-456B-96B0-C4BE8C97B98B
photo_camera Exterior de la Biblioteca Comtat de Cerdanya a Puigcerdà/ puigcerda.cat
L’Ajuntament de Puigcerdà iniciarà les obres d’ampliació de la Biblioteca Comtat de Cerdanya aquest proper dilluns 22 de febrer. El nou espai que ocuparà la biblioteca de Puigcerdà, a la planta baixa de l’edifici de Sant Domènec (passeig 10 d’Abril), es destinarà a zona infantil de la biblioteca, sala polivalent per a actes culturals i un nou nucli de banys. Aquesta nova zona infantil serà temàtica al voltant de la llegenda de la Vella de l’Estany.

Per altra banda, l’espai que antigament ocupava la biblioteca infantil (a la planta primera) es dedicarà a la "Col·lecció Pirineus" i acollirà tota la bibliografia del nostre territori. Aquestes obres s'han adjudicat per 316.338,04 € a l'empresa General Facilities SL. Posteriorment, s’executarà el projecte de mobiliari i senyalètica d’aquest nou espai, pressupostat en 154.843,29 €. Pel conjunt de les actuacions, l’Ajuntament de Puigcerdà compta amb una subvenció de 400.000 € del Departament de Cultura de la Generalitat.