Comença el Flic Festival amb un programa per escoles i família a Bellver de Cerdanya

La cinquena edició del Flic Festival durarà del desembre fins al febrer i hi participen per 4 ciutats: Barcelona, Madrid, Bilbao i Bellver de Cerdanya

Flic Festival
photo_camera Flic Festival

El Flic Escola i Flic Família de Bellver de Cerdanya encetaran el V Flic Festival, un conjunt d’esdeveniments centrats en la literatura i les arts infantils i juvenils que se celebrarà fins al febrer i passarà per quatre ciutats. Durant la setmana de l’1 al 7 de desembre, escoles i famílies s’acostaran a Bellver de la Cerdanya en les primeres activitats del Flic.

Bellver de Cerdanya es converteix cada any en la població de referència en literatura i art infantil i juvenil. Enguany s’esperen més de 400 persones formades per les escoles i famílies de la zona i aquelles que aprofiten el viatge per anar a esquiar.

De l’1 al 3 de desembre – Flic Escoles Bellver de Cerdanya

El tret de sortida del Flic Festival començarà amb un programa pedagògic que té per objectiu treballar la literatura i la creació en el marc escolar. Hi participaran estudiants de primària que realitzaran tallers sobre el món de les fades i els follets a través de les col·leccions del MNAC, sobre creació literària i sobre l’il·lustració amb llum.

Durant els tallers, els infants faran diferents creacions plàstico-literàries que després es votaran durant el Flic Família a Bellver de Cerdanya.

7 de desembre – Flic Família a Bellver de Cerdanya

El Centre Cívic Les Escoles Velles acollirà el primer Flic Família d’aquesta cinquena edició del Flic. Més de 400 persones passaran per “La Festa de la Creació” que inclou diferents exposicions, narracions de contes, un “supermercat” de la creació poètica, cinema i espectacles. Com a novetat, enguany la programació està separada per edats: per infants de 0 a 6 anys i per nens i nenes de 7 a 12 anys.