30.06.2022 |
Viure als Pirineus

TREBALL

La Cerdanya tindrà un punt d'informació permanent del Servei d'Ocupació de Catalunya

Aquest punt d’atenció desplegarà de manera progressiva tota la cartera de serveis del SOC
01
El conseller de Treball, Chakir el Homrani, amb les autoritats cerdanes/puigcerdà.cat
La Cerdanya tindrà un punt d'informació permanent del Servei d'Ocupació de Catalunya

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, s’ha reunit aquest dissabte a Puigcerdà amb l’alcalde, Albert Piñeira, la presidenta del Consell Comarcal, Roser Bombardó, i diversos alcaldes de la comarca per anunciar que el Departament obrirà, a principis de 2021, un Punt d’Atenció Permanent del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) a la Cerdanya, que s’ubicarà a les oficines del Consell Comarcal a Puigcerdà.

Aquest punt d’atenció desplegarà de manera progressiva tota la cartera de serveis del SOC, com són els tràmits relacionats amb la demanda d’ocupació, informació professional i de l’àmbit laboral, orientació professional, informació sobre processos d’acreditació de competències, tramitació de la Renda Garantida Ciutadania o tramitació de documentació diversa.

Així mateix, també s’ha parlat del disseny d’estratègies territorials d’ocupació per fer polítiques actives d’ocupació més arrelades al territori.

L’alcalde de Puigcerdà ha destacat la importància que aquest servei vingui a la comarca, ja que permetrà millorar l’atenció que es dona a la ciutadania i oferir un servei de proximitat, evitar desplaçaments innecessaris i superar les divisions administratives que històricament han castigat la comarca. També la presidenta del Consell Comarcal s’ha mostrat molt satisfeta de poder disposar d’aquest servei a la Cerdanya, ja que es tractava d’una demanda que venia de lluny.

La Cerdanya tindrà un punt d'informació permanent del Servei d'Ocupació de Catalunya
Comentarios