01.12.2021 |
Viure als Pirineus

PATRIMONI CULTURAL

La Cerdanya ofereix les claus de les seves esglésies

Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya proposa al visitant dos  itineraris, on es veuen quatre esglésies en cada un d’ells, acompanyat d’una guia especialista en el patrimoni de l'Alt Pirineu.

Església_de_Santa_Maria_de_Talló_(Bellver_de_Cerdanya)_-_13 2
Església de Santa maria de Talló, a Bellver de Cerdanya
La Cerdanya ofereix les claus de les seves esglésies

Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya vol donar a conèixer els interiors més espectaculars de les esglésies de la comarca de la Cerdanya. Proposen al visitant 2 itineraris, on es veuen 4 esglésies en cada un d’ells, acompanyat d’una guia especialista en el patrimoni de l'Alt Pirineu.

Esglésies Cerdanya 2

En el recorregut de la Solana el visitant podrà conèixer les esglésies de Santa Maria d’All (Isòvol), Santa Maria de Quadres (Isòvol), Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta (Bolvir) i en el recorregut de la Obaga les esglésies de Santa Maria de Talló (Bellver de Cerdanya), Sant Julià de Pedra (Bellver de Cerdanya), Sant Joan Baptista de Riu de Cerdanya i Sant Pere d’Alp.

Claus

Termes i condicions:

Les visites comencen sempre a les 11h del matí.

El preu per la visita és de 12€ pels majors de 8 anys (menors d’aquesta edat gratuït), que es pagaran, en efectiu, a la guia abans de començar la visita.

La visita es farà si hi ha un mínim de 5 persones majors de 8 anys. Si no s’arriba aquesta xifra, la visita es cancel·larà i s’informarà a les persones inscrites.

La visita es fa amb cotxes particulars.

El punt de trobada de la ruta de la Solana és a l’església de Santa Maria d’All (poble d’All). Clica aquí per veure el mapa.

El punt de trobada de la ruta de la Obaga és a l’església de Santa Maria de Talló (al costat de Bellver de Cerdanya). Clica aquí per veure el mapa.

La ruta de l’obaga no està recomanada per a les persones amb mobilitat reduïda ja que l’accés a l’església de Pedra és complicat.

Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya és una iniciativa de Turisme de Cerdanya, www.cerdanya.cat

La Cerdanya ofereix les claus de les seves esglésies
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad