L’aplicació desafia als més petits de la casa amb un llistat ‘50 reptes que tot nen ha d’assolir’ abans de fer-se gran.

Cerdanya Kids, una app per a nens que combina tecnologia i natura

Cerdanya Resort, situat a la baixa Cerdanya, crea una nova app per als petits aventurers de la casa amb la pretensió de combinar natura i tecnologia. Cerdanya Kids és una idea que fomenta el contacte amb el medi ambient en un món immers en les noves tecnologies i amb el propòsit de fer passar moments divertits a l'aire lliure, amb noves idees i reptes que hauran d'assolir els nens en qualsevol època de l'any. Anar complint els reptes té recompensa, punts que es poden bescanviar per regals.

Cerdanya Kids
photo_camera Cerdanya Kids

Fer botar una pedra plana en un llac més de dues vegades, anar a buscar bolets, fer un ninot de neu, una cursa de cargols i una cabana són alguns exemples de reptes amb els quals el Resort desafia als marrecs. Per demostrar que s'han assolit, hauran de pujar una foto o vídeo a l'aplicació on posteriorment serà validada pels professionals de l'empresa. Cada repte té les seves instruccions on es detalla el lloc on es pot realitzar l'activitat, l'època de l'any i si cal material. L’aplicació es pot aconseguir a la botiga d’Android o d’Apple.

A mesura que es van aconseguint punts es poden bescanviar per regals. En arribar als 50 punts el nen que ho assoleixi obtindrà un premi del qual es podrà beneficiar tota la seva família, una nit en un Tipi, la tenda on vivien els indis, o Yurta amb sopar i esmorzar inclosos. Una experiència única en el mig de la natura, en contacte amb el medi ambient i animals i a prop de meravellosos llocs on poder gaudir tots plegats d’un entorn idíl·lic.

Cerdanya Resort és una empresa de regència familiar situada en el cor dels Pirineus, a la província de Lleida. Als peus de la Serra del Cadí, la família Isern-Casanovas amb tot l'equip han bastit una oferta de sensacions i atencions sobre tres pilars: Benestar, Família i Natura. És un complex amb una àmplia varietat d'allotjaments -hotel, apartaments, bungalow o parcel·les- i de serveis i instal·lacions per a totes les edats.