Cerdanya Film Commission és present al congrés de l’Associació Internacional de Film Commissioners

L’entitat va participar a l’obertura del Cineposium i al curs “Film Liaisons”, impartit per Lisa Strout, Directora de la Massachusetts Film Office, i per Carlota Guerrero, mànager de la Catalunya Film Commission.

12049411_644529112317271_6978362981430372743_n
photo_camera Imatge promocional de l'audiovisual de la Cerdanya.

La Cerdanya Film Commission fou present en algunes de les activitats del Cineposium 2015, el congrés anual organitzat per l’Associació Internacional de Film Commissioners (AFCI) que té lloc aquesta setmana a Barcelona. El congrés, amb seu a l’edifici Disseny Hub Barcelona, rep professionals d’arreu del món vinculats al cinema, la gestió de l’audiovisual i del turisme i representa una oportunitat per compartir experiències, reflexions i activitats de formació amb responsables d’altres oficines d’atenció als rodatges tant a nivell català com internacional.

Enguany el Cineposium explora les sinèrgies entre el cinema i el turisme i entre les activitats programades destaquen les rutes pels escenaris de pel·lícula de Barcelona (a càrrec d’Eugeni Osácar, col·laborador de la nostra entitat i ceretà d’adopció) i la presència dels productors d’HBO (Joc de Trons) o de Disney, que reflexionaran sobre els darrers casos d’èxit entre turisme i cinema.

La Cerdanya Film Commission, representada en aquesta ocasió pel seu director, Jordi Forcada, i per Gerard Cunill, considera la presència en aquest esdeveniment com un escenari immillorable de promoció de l’audiovisual i el turisme de Cerdanya i com una oportunitat de teixir xarxa amb la resta de Film Commissions presents, des de Sort, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Vilafranca del Penedès a Andalusia, Jordània o New Jersey . A tal efecte, es va dissenyar i repartir un tríptic sota el lema “Shoot in Cerdanya. One valley, four seasons” per mostrar el potencial audiovisual de la comarca i que fou acollit gratament entre els presents.