El Cerdanya 19 rep més 800 inscripcions

Dimarts es va fer el sorteig en el qual es van assignar 612 places d’allotjament durant els dies que dura la campanya. També s’han rebut les primeres inscripcions del Cerdanya Happy Walking.

IMG_20160420_111418(1)
photo_camera Cerdanya 19 és una nova proposta turística per Cerdanya.

Aquest dimarts, es va fer el sorteig de les places d’allotjament del Cerdanya 19, que es durà a terme els dies 3, 4 i 5 de juny. Tots els participants gaudiran de pernoctacions en diversos allotjaments de Cerdanya al preu especial de 19 euros la nit.

En total s’han assignat 612 places, repartides en els 20 establiments de la comarca que participen en aquesta acció promocional. Ahir es va comunicar l’allotjament assignat a cada un dels inscrits i es dona el termini d’un parell de dies per a fer el pagament de la reserva. Degut a la bona acollida i gran demanda, totes les persones que s’hagin inscrit en el programa però que no han sortit agraciades en el sorteig i aquells que no es van inscriure, però vulguin gaudir d’aquesta oferta, encara poden inscriure’s al web www.cerdanya19.cat i entraran en una llista d’espera, ja que depenent de les reserves no materialitzades, es tornarà a fer un segon sorteig el dia 29 de maig.

A més també s’han rebut nombroses inscripcions per a gaudir d’activitats, restaurants i ofertes en comerços.

D’altra banda, ja s'han començat a rebre les primeres inscripcions per a participar en el Cerdanya Happy Walking, el Festival del Senderisme que se celebrarà els dies 9, 10, 11 i 12 de juny i que comptarà amb 9 itineraris guiats per a tota la comarca, a més de tastets de producte local i un parell d’actuacions de música tradicional del Pirineu. Tothom qui vulgui participar-hi pots inscriure’s al web www.cerdanyahappywalking.cat.

En el marc del Cerdanya Happy Walking, també participem en el Global Wellness Day, que és una iniciativa sense ànim de lucre que promou el benestar a tots els nivells i ens anima a valorar la importància de viure bé, celebrant-ho el segon dissabte de juny. El concert de Diàdona a la plaça Santa Maria i la pujada al campanar programats pel dissabte a la tarda, formaran part d’aquest dia.