06.07.2022 |
Viure als Pirineus

L'ajuntament de Puigcerdà arranja diversos carrers i espais públics de la vila

Després de la temporada d’hivern, l’Ajuntament de Puigcerdà ha portat a terme les obres d’arranjament de diversos carrers i voreres de la vila i de renovació de la senyalització horitzontal, una acció que es realitza cada any durant la primavera.

asfaltat-doctor andreu-obres (2)
Asfaltat de la zona de Doctor Andreu.
L'ajuntament de Puigcerdà arranja diversos carrers i espais públics de la vila

Les actuacions més importants han estat al carrer Doctor Andreu, a l’avinguda Schierbeck, al carrer Higini de Rivera i al barri de la Colònia Simon. Aquestes actuacions, finançades per l’Ajuntament de Puigcerdà i la Diputació de Girona, han suposat una inversió de 150.000 €.

Durant el mes de maig es realitzarà el muntatge de l’estructura del nou pàrquing del Museu Cerdà, que entrarà en funcionament abans de l’agost, i de l’ascensor que connecta la plaça d’en Calva amb la plaça de l’Alguer, així com l’arranjament de la carretera de Ventajola.

També s’iniciaran les obres del nou parc d’Age, ubicat al costat de les antigues escoles, es crearan tres nous parcs infantils (Colònia Simon, Hospital Transfronterer i plaça del Triangle), continuarà el tancament amb una estructura de fusta de diversos contenidors de la Vila i s’habilitarà un espai per a gossos al barri de la Closa de l’Àngel.

En matèria esportiva, es canviarà la maquinària de la pista de gel i es renovarà una de les pistes de tennis del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Finalment, aquest mes finalitzaran les obres de la plaça Santa Joaquima de Vedruna. L’Ajuntament ha enderrocat un edifici al costat de l’Escola Vedruna per guanyar aquest espai com a plaça pública i donar una nova sortida al carrer Carmelites.

L'ajuntament de Puigcerdà arranja diversos carrers i espais públics de la vila
Comentarios