Aquest agost, el Mercat Gourmand torna als pobles de la Cerdanya

Els pobles de Guils, Martinet, Prullans i Prats i Sansor tornaran a acollir durant aquest segon cap de setmana del mes d’agost l’anomenat Mercat Gourmand que tant d’èxit va tenir en la seva primera edició a l’any passat. 
PHOTO-2023-07-28-16-14-58
photo_camera Imatge d'una edició anterior del Mercat Gourmand

El Mercat Gourmand és un mercat de productors alimentaris i d’artesans on hi destaca la qualitat, l’originalitat i la presentació dels seus productes tant alimentaris com artesanies.

El visitant hi trobarà a partir de les 10 del matí i durant tot el dia, formatges catalans i de Navarra, embotits de la Garrotxa, vins de la D.O. Costers de Segre i de Navarra, olis d’olives arbequines, cremes i ungüents derivats de l’aloe vera, contes i llibres de temàtica pirinenca i també la ceràmica del Pallars.

El mercat es farà el dissabte dia 12 d’agost a Guils, el diumenge dia 13 d’agost a Martinet, el dilluns dia 14 d’agost a Prullans i el dimarts dia 15 d’agost a Prats i Sansor. Els mercats de Martinet i Prats i de Sansor coincideixen amb els mercats d’antiguitats i col.leccionisme que es celebraran en les mateixes dates en els dites poblacions.

MercatGourmandH2_page-0001