CRISI CORONAVIRUS

Albert Piñeira talla carreteres i camins al terme municipal de Puigcerdà

L’Ajuntament de Puigcerdà, conjuntament amb els ajuntaments de Bourg-Madame, Palau de Cerdanya i Enveig, i la Comunitat de Comunes Pirineus-Cerdanya, ho han fet efectiu aquest dijous
Tall carreteres i camins Puigcerdà
photo_camera Tall carreteres i camins Puigcerdà

Donat que estem en un context de confinament i restriccions a la mobilitat degut a la pandèmia de coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament de Puigcerdà, conjuntament amb els ajuntaments de Bourg-Madame, Palau de Cerdanya i Enveig, i la Comunitat de Comunes Pirineus-Cerdanya, han acordat el tancament de les següents carreteres i camins que comuniquen el municipi de Puigcerdà amb diversos municipis de l’Alta Cerdanya:

- Camí de “la Vinyola”, de Puigcerdà a Enveig. - Carretera d’Age a Palau de Cerdanya. - Camí d’Age a Bourg-Madame. - Carretera que comunica la N-154 (carretera de Puigcerdà a Llívia) i el municipi de Bourg-Madame, entre el càmpings Stel (Puigcerdà) i el càmping Mas Piques (Bourg-Madame).

Tall carreteres i camins Puigcerdà

El tancament s’ha fet efectiu, depenent de la via, entre el dimecres 8 d’abril i el dijous, 9 d’abril.

Aquest dijous, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, acompanyat del regidor de Mobilitat, Pere Valiente, i la caporal de la Policia Local, Carmen Cordoba, s’han trobat en aquests punts fronteres amb l’alcalde de Bourg-Madame, Jean-Jacques Fortuny, l’adjunt de l’Ajuntament de Bourg-Madame, Daniel Armisen, l’alcalde d’Enveig, Bernard Gros, i l’alcalde de Palau de Cerdanya, Stéphane Surroque.