Albert Piñeira proposa més ajuts a les famílies i nous reptes per a Puigcerdà en els propers 4 anys

L'alcalde i candidat a la reelecció, Albert Piñeira, destaca la bona feina feta els quatre darrers anys i explica els principals punts del programa d'entre els quals destaca "continuar i potenciar la política d'ajuts a les famílies".

Presentació-CiU-Puigcerdà-13_foto-Gael-Piguillem
photo_camera Imatge de la presentació de la llista de CiU per Puigcerdà. Foto: Gael Piguillem.

Aquest divendres al vespre es va presentar la candidatura de CiU a les properes eleccions municipals davant d'un nombrosíssim públic que va omplir a vessar la sala d'actes del Museu Cerdà. Els vint integrants de la llista són tots persones amb una forta vinculació amb el poble, persones amb experiència política i també persones joves amb noves idees. L'alcalde i candidat a la reelecció, Albert Piñeira, va fer balanç dels quatre anys de govern i va explicar els principals punts del programa electoral per a la propera legislatura.

Després de sanejar les finances, ampliar i millorar els serveis i equipaments, CiU ofereix novament un govern proper a la ciutadania, que es preocupi i s'ocupi de tots els vilatans. Tal com ha dit va dir Albert Piñeira, "El nostre equip hi és per a seguir treballant per a la nostra vila i per a tirar endavant nous projectes i reptes".

Entre aquests nous projectes destaquen un centre cívic i local polivalent que ja està projectat, com també ho està la reforma de l'edifici de l'antic Hospital per acollir-hi serveis sanitaris i socials. Piñeira vol obrir Puigcerdà al riu amb un parc fluvial de 2 km a la vora del Querol amb zones verdes, d'esbarjo i per fer esport. Es continuarà amb la reforma de carrers i millora dels barris, la creació de nous espais d'aparcament gratuït, tres noves zones industrials, la construcció d'una estació d'autobusos així com 134 pisos de protecció oficial ja projectats.

Piñeira és conscient de la importància del comerç i del turisme per a la vila i el seu equip seguirà dedicant-hi esforços. Però la matèria que més preocupa l'alcalde és l'acció ciutadana i el benestar social perquè hi ha famílies que ho estan passant molt malament. Per això se seguirà amb la política d'ajuts, que es potenciarà la propera legislatura.