TECNOLOGIA

L'operadora Adamo, nou patrocinador de La Molina Club d’Esports

L'acord, que tindrà una durada mínima de 3 anys, beneficia a les 400 famílies que componen l'escola d'esquí i inclou ofertes per a elles
Adamo patrocini La Molina 2
photo_camera Adamo, nou patrocinador de La Molina Club d’Esports

 A més d'instal·lar fibra òptica i oferir serveis de telefonia i Internet, Adamo creix al costat de l'entorn en el qual desenvolupa la seva activitat, va acompanyat de la comunitat on opera. Exemple d'això és l'acord de patrocini signat per l'operador català amb La Molina Club d'Esports (LMCE), que tindrà una durada mínima de tres anys.

Adamo, compromès amb la formació

L'objectiu principal d'aquest acord és facilitar i impulsar els esports d'hivern en els àmbits professional i familiar, no només a la temporada alta, sinó durant el conjunt de l'any; secundant tot el calendari d'activitats de LMCE per mitjà de la seva escola formació, que compta amb més de 400 famílies associades.

Signatura de l'acord de col·laboració

La signatura de l'acord va tenir lloc el divendres, 10 de març, a la seu del club esportiu, situada a Alp, al cor de la Cerdanya. Per part del club, Jaime Puig, president de LMCE, va afirmar que “tant a Adamo com al club estimem la velocitat; nosaltres formem als esportistes més ràpids i ells proporcionen la connexió més veloç”.

Per part de l'empresa, Marta Morcillo, directora de Mercat Residencial, va mostrar la voluntat de l'equip d’Adamo per “impulsar l'activitat esportiva de nens i nenes des d'edats molt primerenques, estant sempre liderada des de les associacions i les famílies. Amb aquest acord, reforcem el nostre compromís a llarg termini amb la Cerdanya”, va agregar.

Adamo patrocini La Molina 1
Adamo, nou patrocinador de La Molina Club d’Esports

Oferta per als membres

Per a celebrar el nou acord, Adamo, en la seva qualitat de sponsor, ofereix als socis del club ofertes exclusives, amb descomptes en Internet ultraràpid (1.000 Mb) que comporten un estalvi de fins a 315 euros sobre les seves tarifes habituals, així com l'obsequi d'un xec regal d’Amazon.

Desplegament a la Cerdanya

Finalment, cal recordar que Adamo té una forta presència a la comarca, ja que proporciona fibra òptica a més de 8.000 llars a 15 dels 17 municipis que integren la Cerdanya, per a un total de 35.000 al Pirineu català. Això suposa una fita en el desenvolupament de les infraestructures en el territori i una eina de gran utilitat per a millorar la qualitat de vida a la zona, oferint una connexió a Internet fiable, ràpida i de qualitat.

Sobre Adamo

Adamo, amb seu a Barcelona, és un operador amb vocació nacional i enfocament de negoci regional i local. Present al mercat espanyol des de 2007, la companyia dona prioritat a les àrees rurals i a les noves zones urbanes amb una alta densitat de població, proporcionant fibra òptica ultraràpida (1.000 Mb). El seu actual pla d'expansió va ser potenciat amb 600 milions d'euros de capital privat fa poc més d'un any. Així mateix, Adamo és un dels principals adjudicataris del Programa de Banda Ampla a Nova Generació (PEBA-NGA 2020-2022), finançat per l'Estat i la UE, així com en el Programa Únic, tant en la convocatòria de 2021 com en la de 2022. En total, més de 305 milions de pressupost públic-privat per a portar Internet d'alta velocitat a prop de 950.000 llars situades en l'àmbit rural de 24 províncies. Gràcies a comptar amb infraestructura pròpia (una xarxa que subministra connexió en 1.300 municipis), a més d'Internet, Adamo proporciona telefonia fixa i mòbil, així com serveis per al mercat empresarial i majorista.

comentaris