ACCIÓ EXTERIOR

La urgellenca Anna Vives Tarrés es converteix en la primera delegada del Govern de la Generalitat a Andorra

L'executiu català ja té 20 representants a l'exterior
Anna Vives delegada del govern a Andorra
photo_camera El president Aragonès i la consellera Serret amb les noves delegades del govern a Andorra, Brasil i Japó / govern.cat

El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de la urgellenca Anna Vives Tarrés com a delegada del Govern a Andorra per als pròxims quatre anys. Es tracta de la primera delegada a representar l'executiu català al país amb l'objectiu de reforçar la relació amb les institucions andorranes. Amb els darrers nomenaments de les delegades a Andorra, el Japó i al Brasil, el Govern ja té 20 representants a l'exterior, repartits entre Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. El Govern va aprovar al maig de l'any passat l'obertura de la delegació a Andorra, juntament amb les oficines a l'Àfrica Meridional, Corea del Sud i el Japó.

Anna Vives delegada del govern a Andorra
El president Aragonès i la consellera Serret amb les noves delegades del govern a Andorra, Brasil i Japó / govern.cat

Vives va néixer a la Seu d'Urgell l'any 1974 i és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra–Barcelona School of Management. També té diplomatures de postgrau en lideratge i governança local de la Universitat Autònoma de Barcelona i en Tècniques i mitjans de comunicació de la Universitat de Lleida.

Durant la seva trajectòria professional, Vives ha treballat tant a Catalunya com al Principat d'Andorra, on ha estat vinculada professionalment a entitats del tercer sector. També ha treballat a l'administració catalana en projectes transfronterers. Més recentment la seva activitat professional s'ha centrat en la direcció de l'Agència de Notícies Andorrana.

Més a Andorra