UNIVERSITATS

La Universitat d'Andorra obre les preinscripcions aquest dilluns

Per formalitzar la sol·licitud per al curs 2024-2025 s’haurà d’omplir el formulari de preinscripció en línia de la pàgina web de la universitat. 
Universitat d'Andorra inscripcions
photo_camera Universitat d'Andorra inscripcions

La Universitat d’Andorra obrirà el 4 de març el període de preinscripcions per als futurs alumnes que vulguin estudiar en el centre. Per formalitzar la sol·licitud per al curs 2024-2025 s’haurà d’omplir el formulari de preinscripció en línia de la pàgina web de la universitat.

Per als estudis presencials del primer cicle universitari (bàtxelors europeus de tres anys), la preinscripció es pot fer a Administració d’Empreses, Ciències de l’Educació i Informàtica.

Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’Empreses també s’oferiran en format virtual i semipresencial i, a més, estaran obertes les preinscripcions per als dobles bàtxelors en Administració d’Empreses i Dret, en Informàtica i Administració d’Empreses. En el cas del bàtxelor en Infermeria, si la demanda per cursar aquesta formació superés el 5 de juliol, les places disponibles se seleccionarien segons les notes d’accés.