ESPORT

La Parròquia de Sant Julià de Lòria rep la distinció de Ciutat Europea de l’Esport

La candidatura es va presentar per a la categoria de poblacions de menys de 25.000 habitants i aquest dimarts la parròquia laurediana ha rebut oficialment el nomenament a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les
SANT jULIÀ DE lÒRIA CIUTAT EUROPEA DE L'ESPORT 2
photo_camera SANT jULIÀ DE lÒRIA CIUTAT EUROPEA DE L'ESPORT 2

El comú de Sant Julià de Lòria ha rebut oficialment avui el nomenament de la parròquia laurediana com a Ciutat Europea de l'Esport en la categoria de poblacions de menys de 25.000 habitants. Una representació comunal encapçalada pel cònsol major Josep Majoral i la cònsol menor Mireia Codina s'ha desplaçat avui a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les per recollir personalment el guardó. 

SANT jULIÀ DE lÒRIA CIUTAT EUROPEA DE L'ESPORT

El Comú de Sant Julià de Lòria va presentar la candidatura per esdevenir el 2023 Ciutat Europea de l’Esport en la categoria de poblacions de menys de 25.000 habitats. El president i fundador de la Federació de Ciutats i Capitals Europees de l’Esport (ACES Europe), Gian Francesco Lupattelli, va confirmar la seva aprovació a través d’una carta adreçada al cònsol major, Josep Majoral.

SANT jULIÀ DE lÒRIA CIUTAT EUROPEA DE L'ESPORT 3
Una representació comunal encapçalada pels cònsols, s'ha desplaçat a Brussel·les per rebre la distinció de Vila Europea de l'Esport / @comusantjulia

En la carta es feia constar que “Sant Julià de Lòria és un bon exemple de l’esport per a tothom com un instrument de salut, integració, educació i respecte, que són els objectius principals d’ACES Europe”.

comentaris