Andorra

"Sabores de la Esteban" a River d'Andorra

La popular presentadora espanyola, Belén Esteban, ha presentat aquest dissabte a River la seva línia de productes alimentaris "Sabores de la Esteban" i ha estat rebuda per desenes de persones que han omplert el centre comercial andorrà.
Esteban
photo_camera La popular presentadora passa uns dies a Andorra.

Belén Esteban compagina la seva feina a la televisió amb la d'empresària del món de l'alimentació. I aquesta setmana s'ha desplaçat al Principat per presentar personalment la seva línia de productes alimentaris i tres novetats que acaba de llançar al mercat sota la marca Sabores de la Esteban.

Més d'un centenar de persones l'han esperat pacientment a la planta de baixa del centre comercial lauredià per provar els seus productes, fer-se fotografies i fins i tot signar autògrafs.

BelénEsteban
Belén Esteban va aplegar desenes de persones a River Centre Comercial.

La línia Sabores de la Esteban tenen per característica "el sabor, la qualitat, la marca Espanya i el preu" segons ha explicat la presentadora. Fa un any que desenvolupa aquesta marca, basada en les receptes tradicionals que ha recuperat de la seva família, i especialment de la seva mare, i per ara, els resultats són molt satisfactoris. Fins i tot ha expandit els productes fora d'Espanya, com ara Dubai, i ara Andorra. "M'han dit que la rebuda a Andorra ha estat excepcional i estem molt contents" ha explicat.