River Centre Comercial inaugura peixateria

River Centre Comercial ha obert aquesta setmana, la seva nova peixateria, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.
Peixateria River 2_
photo_camera River Centre Comercial inaugura peixateria

Després d’una profunda remodelació de l’espai, aquesta nova peixateria, suma 100 m2 , on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra.

Hi trobarà el més ampli assortiment de peix i marisc (blanc, blau, cloïsses, llagostins, musclos ...) de llotja i de platja, bacallà i pop, així com productes del mar cuits a punt per menjar; tot amb una qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat i al millor preu. A més, al mostrador podrà escollir el tipus de tall, format, etc.; mentre que a l’espai de lliure servei, hi trobarà safates de peix preparades i tallades a diari a l’obrador. Es complementa amb una àmplia gamma de productes congelats.

Aquesta nova peixateria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial, com a punt de venda, amb el més ampli assortiment i els millors preus en productes frescos.

Peixateria River 3-