Comerç

River Centre Comercial inaugura carnisseria

River Centre Comercial ha obert, aquesta setmana, la seva nova carnisseria, com a part de la reforma integral que s’està realitzant al Centre Comercial de Sant Julià de Lòria.
RIVER Carnisseria - 002
photo_camera Imatge de la nova carnisseria.

Després d’una profunda remodelació de l’espai, aquesta nova carnisseria, suma 200 m2, distribuïts entre sala de vendes i diferents zones on el client podrà gaudir d’una nova experiència de compra.

RIVER Carnisseria - 007
RIVER Carnisseria 

Hi trobarà el més ampli assortiment de carns d’aus (pollastre, gall dindi), porc, vedella i conill de diferents races i orígens, així com productes elaborats; tot amb una qualitat excel·lent que garanteix la seva traçabilitat i al millor preu. A més, al mostrador podrà escollir el tipus de tall, format, etc.; mentre que a l’espai de lliure servei, hi trobarà safates de carn preparades i tallades a diari a l’obrador.

Aquesta nova carnisseria és una aposta més que reafirma el posicionament de River Centre Comercial, com a punt de venda, amb el més ampli assortiment i els millors preus en productes frescos.

RIVER Carnisseria - 008
RIVER Carnisseria 

River Centre Comercial

Amb 7.000 m2, el Centre Comercial de Sant Julià de Lòria compta amb dues àmplies plantes on comprar de manera còmoda, pa i brioixeria (Espai Granier Bakery & Coffee), alimentació, tèxtil, electrònica i multimèdia, parament de la llar, productes ecològics (Espai EcoRiver), etc. gràcies a l’assortiment, la qualitat i el bon preu dels seus productes i a les seves 500 places d’aparcament gratuïtes. Ofereix servei a domicili, venda on line i també de recollida de la compra. https://river.ad

RIVER Carnisseria - 004
RIVER Carnisseria 

Per a més informació de River Centre Comercial: +376 765 050 / [email protected]