UNIVERSITATS

Obertes les preinscripcions a la Universitat d'Andorra per al proper curs 2023-2024

El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia a uda.ad.
Universitat d'Andorra
photo_camera Obertes les preinscripcions a la Universitat d'Andorra / UdA

La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert avui el període de preinscripcions per a les persones que vulguin començar els estudis a la universitat pública andorrana el proper curs 2023-2024 amb la vista posada a un futur global, digital i sostenible. El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia a uda.ad.

Pel que fa a l’oferta d’estudis presencials de primer cicle universitari (bàtxelors europeus de tres anys), es pot fer la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educació i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en modalitat virtual i semipresencial i, a més, s’han obert les preinscripcions per als dobles bàtxelors en Administració d’empreses i Dret i en Informàtica i Administració d’empreses. En el cas del bàtxelor en Infermeria, davant la possibilitat que la demanda per cursar aquesta formació pugui superar en excés les places disponibles, s’ha previst tancar les preinscripcions el 16 de juny per tal que es pugui dur a terme una prova d’admissió (el 26 de juny).

Universitat d'Andorra
Obertes les preinscripcions a la Universitat d'Andorra / UdA

Com a novetat, s’obren també les preinscripcions per cursar el nou màster en Analítica de dades (pendent d’aprovació administrativa), un grau de segon cicle universitari (dos anys) que està previst que es pugui impartir, en les modalitats virtual i semipresencial, a partir del setembre, i que s’afegeix al ja consolidat màster en Educació (semipresencial).

A més, està oberta la preinscripció per a la formació d’ensenyament professional superior (el Diploma Professional Avançat en Comptabilitat i administració, de dos anys). En aquest cas, es tracta d’un cicle curt amb un component molt pràctic que facilita una ràpida inserció al mercat laboral. També permet cursar posteriorment el bàtxelor en Administració d’empreses amb la convalidació d’un nombre important de crèdits.

D’altra banda, es pot fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle (bàtxelors) en ComunicacióDretHumanitats i Llengua catalana, així com al màster en Dret (segon cicle universitari), igualment en modalitat virtual i de dos anys de durada. Completa l’oferta de formació reglada de l’UdA el Programa de doctorat, que correspon al tercer cicle universitari.

Pel que fa als estudis de formació continuada, finalment, s’ofereixen diversos postgrauscursos d’actualització i formacions de curta durada (seminaris), a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure.

L’oferta de formació reglada de la Universitat d’Andorra està adaptada a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i és reconeguda als països de tot el continent europeu que en formen part. L’UdA es caracteritza per oferir una atenció i un seguiment personalitzat a l’estudiant, per fer un èmfasi especial en les tecnologies de la informació i el multilingüisme, i per disposar d’un ample ventall de possibilitats per fer mobilitat a l’estranger. Les carreres gaudeixen d’un estret vincle amb el món professional, amb la possibilitat de realitzar estades formatives a institucions i empreses tant d’Andorra com de fora d’Andorra. Els titulats de l’UdA assoleixen actualment nivells d’inserció laboral que freguen el 100%.

comentaris