27.09.2022 |
Viure als Pirineus

ESQUÍ DE FONS

L'estació d'esquí de fons de la Rabassa-Naturland ha acollit la Festa del Nòrdic amb 160 participants

Sadurní Betriu i Martina Cardona s'imposen a la 32a Marxa Andorra Fons
Festa del Nòrdic Naturland
Festa del Nòrdic a la Rabassa-Naturland /Nordic Esquí Club - NEC La Rabassa
L'estació d'esquí de fons de la Rabassa-Naturland ha acollit la Festa del Nòrdic amb 160 participants

L'estació d'esquí de fons de la Rabassa-Naturland ha acollit aquest cap de setmana la Festa del Nòrdic, amb 160 participants, dos dies de competició i celebracions lúdiques. Entre els dos dies hi han passat un total de 160 esportistes que han participat en les proves de Skicross, Duatló, la Marxa Andorra Fons i la Raquetada Popular.

Dissabte va ser el torn de les competicions de Skicross i Duatló, amb 10 categories per edats i gènere. En Biatló categoria U10, es van imposar Llargui Nombiedro i Corentin Kergoat; en U12, Martina Torres i Bernat Melsió; en U14, Joana PuigMael Bernole; en U16, Berta Guitart i Pau Molins, i en U18, Martina MiquelLluis Solé.

Festa del Nòrdic Naturland 2
Festa del Nòrdic a la Rabassa-Naturland 

En el VIII Trofeu Skicross, també dissabte, els guanyadors en categoria U10 van ser Llargui Monbiedro i Roc Martí; els d'U12, Martina Torres i Bernat Melsió; els d'U14, Nelly Muller i Bernat Cadena; els d'U16, Berta Guitart i Arnau Miquel, i els d'U18, Martina Miquel i Luis Solé.

Sadurní Betriu i Martina Cardona s'imposena la 32a Marxa Andorra Fons

I diumenge va ser el torn del 32a Marxa Andorra Fons, dividida en dues curses, de 5 i de 10 km. Els guanyadors de la cursa individual de 10 km van ser Sadurní Betriu i Martina Cardona. Pel que fa a la cursa de 5 km, els guanyadors van ser Thomas Pereiro i Naia González.

La cursa familiar va estar dominada pels Ruiz Giralt, i, en segon lloc, pels Melsió Pallerola, del NEC. La festa es va tancar amb un dinar de germanor a les instal·lacions de la Cota 1600. La propera competició esportiva que es disputarà a les instal·lacions de l'estació d'esquí de fons de La Rabassa - Naturland serà la Marxa Nocturna, el proper 25 de febrer.

L'estació d'esquí de fons de la Rabassa-Naturland ha acollit la Festa del Nòrdic amb 160 participants
Comentarios