Andorra

L'Andorra Kids' Film Festival posa a la venda més de 500 entrades 

Els dies 7, 14 i 15 d’abril, el festival ofereix sessions de cinema, música, contacontes i maquillatge de fantasia.

PastedGraphic-1 copia
photo_camera Imatge de la pel·licula "La petite pousse"

Un cop tancada la inscripció de les escoles a les sessions de cinema de l’Andorra Kids’ Film Festival, aquest dimarts 20 de març es posaran a la venda les entrades per a les activitats programades per als caps de setmana. Les entrades es poden comprar a la web del festival, andorrakidsfilmfestival.com.

Els caps de setmana estan pensats per al públic familiar, amb cinema i activitats participatives per a gaudir en família. L’AKFF proposa un lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits portats per un desig comú, les ganes de compartir cultura i noves experiències. Es projectaran  pel.lícules amb premis internacionals, cinema, concerts…

Les entrades de les activitats de pagament tindran un cost de 4,5 €, i seran gratuïtes per als socis del Club Súper3 i per als alumnes d’Inlingua que portin el carnet. És important assenyalar que totes les entrades, incloses les gratuïtes, s’hauran de gestionar a través de la pàgina web del festival.

Dissabte 7 d’abril a la tarda, la sala del Comú d’Escaldes acollirà el concert inaugural del Festival, amb l’actuació de Jamaikids. Aquest grup oferirà tot tipus de gèneres musicals, des de l’ska dels 60 fins al dancehall de l’actualitat, amb què els més petits podran aprendre a fer de DJs, cantar, ballar i fins tot a tocar la trompeta. El concert serà gratuït per a tots els públics.

El cap de setmana següent començarà amb cinema: dissabte 14 a les 11 h, al Prat del Roure, tindrà lloc una sessió per als més petits, amb l’emissió de Les enfants terribles, una entranyable programació de set curts provinents del Festival International du Court Métrage de Clermont-Ferrand, el festival de curtmetratges més important del món. A partir de les 11 h i durant tot el matí s’oferirà un taller de maquillatge de cinema. A les 12h serà el torn dels infants més grans de 7 anys, que podran gaudir de La Revolta dels Contes, una revisió moderna i políticament incorrecta de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent que ha estat nominada als premis Oscar 2018. A la tarda, el festival es desplaçarà a l’FNAC Andorra, on a les 18 h tindrà lloc l’activitat Explica’m un conte, amb Una Mà de Contes, una sessió especial  i gratuïta amb els millors contes del conegut programa del Club Súper 3. El Festival es clourà diumenge 15 a les 12.30 h al Prat del Roure, amb una sessió de Cine-Concert de la mà de l’Espai de Música Moderna Escola de Rock, amb què reviurem l’experiència dels primers espectadors submergint-nos en el passat a través d’una selecció de cinc dels grans clàssics del cinema, musicats en directe pels músics de l’escola Espai de Música Moderna, que ha compost expressament per a l’AKFF una banda sonora amb aquests clàssics de tots els temps.

Aquesta serà la quarta edició de l’AKFF, que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer als infants un cinema divers, plural i creatiu, a través d’obres inèdites que no arriben als circuits comercials de les sales de cinema. Les pel·licules que conformen l’AKFF responen als valors de cinema verd, participatiu i inclusiu, segons paraules de la seva codirectora i promotora, Marta Lladó.

comentaris