CIMERA IBEROAMERICANA

La Guàrdia Civil es desplega a la Seu d'Urgell durant la Cimera Iberoamericana d'Andorra

Des d'aquest dilluns fins dimecres, l'espai aeri andorrà quedarà restringit amb motiu de la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern.
Guàrdia Civil a la Seu 3
photo_camera Fort contingent de la Guàrdia Civil a la Seu per la Cimera Iberoamericana d'Andorra

Des d'aquest dilluns fins dimecres, l'espai aeri andorrà quedarà restringit amb motiu de la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern. Així, queda prohibit l'enlairament i sobrevol d'aeronaus, amb excepció de les d'Estat i d'emergències i les que circulin per aerovies controlades.

També patirà afectacions la xarxa viària, amb retencions i talls puntuals de trànsit.

Mobilitat d'Andorra aconsella consultar el trànsit abans de sortir i avisa que dimarts la circulació afectarà les parròquies centrals. Recomana evitar desplaçaments innecessaris i, sempre que sigui possible, desplaçar-se a peu o amb transport públic.

Guàrdia Civil a la Seu Cimera Iberoamericana Andorra

Fort contingent de la Guàrdia Civil a la Seu d'Urgell

Segons ha informat pobleandorra.com de fonts properes a la Guàrdia Civil, aquest diumenge han arribat dotacions de la Guàrdia Civil a la Seu d’Urgell per tal de reforçar la seguretat durant la XXIII Trobada Empresarial Iberoamericana i la XXVII Cimera Iberoamericana que se celebraran a Andorra la setmana vinent. Aquest desplegament s’inscriu dins de l’acord de seguretat signat per Espanya i el Govern d’Andorra. Si bé la seguretat de l’esdeveniment l’organitza íntegrament Andorra, la Guàrdia Civil col·labora activament aportant diverses unitats a La Seu d’Urgell.