08.12.2022 |
Viure als Pirineus

TREBALL

Pyrénées obrirà una oficina a la Seu d’Urgell per a contractar treballadors per al nou Punt de Trobada

Aquest dimecres s'ha dut a terme la inspecció de reconeixement prèvia al lliurament de les claus a la propietat de l'edifici del Punt de Trobada.
Punt-de-Trobada
Instal.lacions dels magatzem Punt de Trobada a Sant Julià de Lòria
Pyrénées obrirà una oficina a la Seu d’Urgell per a contractar treballadors per al nou Punt de Trobada

La batlle, la família Cachafeiro (antics llogaters), la família Mallol (propietaris de l'edifici i el terreny) i els representants legals de les parts han dut a terme aquest dimecres una inspecció de reconeixement de les instal·lacions del Punt de Trobada, com a pas previ al lliurament de les claus. Aquesta actuació forma part del procés habitual que es realitza entre propietaris i llogaters per verificar que es troba en l'estat acordat quan s'arriba al final de la relació contractual. 

Segons ha publicat ARA PIRINEUS i ha confirmat VIURE ALS PIRINEUS, el grup Pyrénées preveu l’obertura d’una oficina de recursos humans a la Seu d’Urgell per facilitar que els ex-empleats transfronterers del centre comercial Punt de Trobada i tots aquells que estiguin interessats en treballar en el futur projecte comercial puguin lliurar els seus currículums i rebin la informació laboral i orientació professional oportuna. Encara no s’ha confirmat on s'ubicarà aquesta oficina d'informació laboral la ubicació exacta d’aquesta oficina, però sembla que obrirà a partir del mes gener i estarà operativa durant unes setmanes a la capital de l’Alt Urgell.

L'edifici, propietat de la família Mallol, passarà a ser gestionat pel grup Pyrénées per instal·lar un Carrefour, així com diversos espais comercials per als quals ja ha començat la selecció de personal entre els exempleats del Punt de Trobada.

La voluntat de l'empresa continua sent la d'oferir la possibilitat de treballar pel grup a tots els que van estar al ja desaparegut centre comercial i que es puguin incorporar als diferents centres del grup (Andorra 2000, Grans Magatzems Pyrénées, Pas de la Casa). En aquest sentit, s'ha previst la creació de 500 llocs de treballs i es vol afavorir la mobilitat interna dels treballadors de la plantilla de Pyrénées entre els diferents centres de negocis, així com el progrés professional de cada empleat. Al Grup Pyrénées hi treballa un nombre molt important de treballadors vinculats directament amb la Seu d'Urgell i l'Alt Urgell.

Pyrénées obrirà una oficina a la Seu d’Urgell per a contractar treballadors per al nou Punt de Trobada
Comentarios