17.08.2022 |
Viure als Pirineus

ANDORRA

El Grup Hiper Pas inaugura un Merca Center Ski al Pas de la Casa

El divendres 20 de desembre del passat 2019, Grup Hiper Pas va inaugurar Merca Center Ski, un establiment dedicat a la venda i al lloguer de material esportiu d’esquí i de muntanya, al Pas de la Casa, a Andorra.
MERCA CENTER SKI  (1)
Imatge de la nova botiga.
El Grup Hiper Pas inaugura un Merca Center Ski al Pas de la Casa

El Grup Hiper Pas es troba en un procés d’expansió, cercant nous conceptes, per tal d’adaptar-se a l’evolució dels clients i, per aquest motiu, ha decidit apostar per una línia de negoci vinculada al material d’esquí i muntanya. Per obrir aquest punt de venda, el Grup ha fet una moderna remodelació de l’espai i compta amb un equip format per 5 col·laboradors, amb àmplia experiència en atenció al client i vendes que, a més, han rebut una formació específica.

Situat a l’Avinguda d’Encamp, 15 a l’Edifici Duc del Pas de la Casa, aquest nou establiment de 130 m2 ofereix un extens assortiment de tèxtil (pantalons, anoracs, jaquetes...) i accessoris de moda (barrets, bufandes, guants, bosses...), així com material per a l’esquí i la muntanya (esquís, taules de snow, cascs, ulleres, màscares, bastons...). Compta amb les marques més pioneres i reconegudes al sector com són:

-Rossignol, firma francesa icònica del passat i símbol del present, on la constant innovació tecnològica, el disseny i les especificacions estan sempre presents en els seus productes.

-Black Diamond, amb més de 60 anys d’història i creada per escaladors llegendaris, és un referent en el sector de l’outdoor, amb productes per escalada, alpinisme, trekking o esquí (guants, bastons, arnesos, cascs, mosquetons, frontals i tèxtil).

-Briko, reconeguda per la seva investigació tecnològica, comoditat i disseny on cada casc, ulleres, màscara o layer estan destinats a satisfer la vessant més esportiva.

-Dynastar, nascuda a la Vall de Chamonix per entendre millor als seus clients esquiadors, és símbol d’autenticitat, proximitat i excel·lència tècnica.

-Giro, directament des de Califòrnia, en la intersecció entre surf i muntanyes, per a gent amb una mentalitat independent, amant de l’aire lliure i inclinada cap als valors humans.

-Lange, marca nascuda a Lowa (EEUU) el 1963, que va protagonitzar un gir dins la història de l’esquí creant la primera bota amb carcassa de plàstic i tancament amb cordons.

-Protest, roba funcional i atractiva inspirada en l’amor per la neu, el surf, la música, l’art i la cultura urbana.

-Sypder, amb roba d’esquí d’alt nivell, amb un acurat aspecte que incorpora teixits d’alta tecnologia, moda i funcionalitat.

Grup Hiper Pas

És una cadena de supermercats amb més de 40 anys d’història i tot un referent en el sector de la distribució alimentària a Andorra, on compta amb vint-i-un establiments: 1 Central de Compres, 13 supermercats de diferents formats, 6 comerços especialitzats (entre els quals es troba aquest nou punt de venda) i la gestió del River Centre Comercial, que sumen prop de 19000 m2 de superfície de venda repartits entre Andorra la Vella, Encamp, La Massana, Pas de la Casa i Sant Julià de Lòria. https://www.hiperpas.com

El Grup Hiper Pas inaugura un Merca Center Ski al Pas de la Casa
Comentarios