FUTBOL

Gerard Piqué vol comprar l'Andorra per portar-lo al futbol professional

Les negociacions, entre el FC Andorra i l'empresa del futbolista, estan molt avançades i podria acabar sent oficial aquesta mateixa setmana.

Piqué
photo_camera Gerard Piqué a la inauguració del 'Cruyff Court' de Sant Guim de Freixenet/Oriol Bosch

El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, "vol comprar l'Andorra per portar-lo al futbol professional". Aquest és el titular que el Diari d'Andorra va publicar aquest dimecres en portada. De fet, el futbolista i empresari ja va dir fa uns dies en una entrevista que volia adquirir un equip de futbol en el seu procés per continuar projectant-se per ser un empresari d'èxit.

Gerard Piqué, és un empresari de moda, propietari de l'empresa Kosmos, també impulsor de la nova Copa Davis de Tennis, i ara es mou en el seu món del futbol. Ja es va parlar en el seu dia de la possible compra del Reus, però aquest dimecres el Diari d'Andorra explica com Piqué compra el Futbol Club Andorra, el club degà del Principat. Unes negociacions que estan molt avançades entre el club i l'empresa del futbolista, i que la compra del club podria acabar sent oficial aquesta mateixa setmana. 

Diari d'Andorra Piqué 2

Tot i les informacions del Diari d'Andorra, el club andorrà, inscrit a la Federació Catalana de Futbol, ha afirmat a través d'un comunicat que encara estan en procés de negociacions.