17.01.2022 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

Ferit greument un menor després de ser atropellat per un trineu a la Vall d'Incles a Andorra

A conseqüència del xoc el menor va patir un trencament del fèmur de la cama dreta i va ser operat al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell.
Accident trineu Vall d'Incles
El nen va ser operat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell / Diari d'Andorra
Ferit greument un menor després de ser atropellat per un trineu a la Vall d'Incles a Andorra

Un nen de cinc anys va ser atropellat durant la tarda de divendres a la Vall d’Incles per uns joves amb un trineu, segons publica el Diari d'Andorra. Segons ha explicat el pare del menor al Diari d'Andorra, Manuel Muñoz, la família es trobava en una zona de la vall d'Incles, a la Parròquia de Canillo, propera al riu jugant quan van aparèixer amb un trineu els dos nois joves d’uns quinze anys. “Se’ls va descontrolar el trineu i van anar a parar contra el nostre grup amb la mala sort que es van emportar per davant el meu fill de cinc anys”.

A conseqüència del xoc el menor va patir un trencament del fèmur de la cama dreta. “El vaig muntar a un trineu, el vaig tapar com vaig poder i vam sortir del lloc cap a una zona propera on hi ha uns apartaments de lloguer. Allà vaig intentar immobilitzar-li la cama tot el que vaig poder, que ja li penjava per la lesió, i el propietari dels apartaments ens va atendre fins que van venir els bombers de Canillo i l’ambulància de l’hospital”, relata el pare.

El menor va ser operat al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell. El pare afirma que la intervenció quirúrgica ha sortit bé. “La primera imatge va ser molt impactant. Li han hagut de tallar un tros de l'os de la cama i col·locar un ferro del maluc fins al genoll perquè el trencament que va patir es trobava molt a prop del genoll. Ara haurà d’estar dos mesos al llit sense moure’s, sense poder anar a l’escola i després amb cadira de rodes, en principi durant sis mesos segons la seva evolució”. El pare lamenta que la família dels nois que el van atropellar abandonés el lloc dels fets sense esperar l’arribada de l’ambulància ni interessar-se per l’estat del menor.

" "
Ferit greument un menor després de ser atropellat per un trineu a la Vall d'Incles a Andorra
Comentarios