SUCCESSOS

Extradit a Andorra el fugitiu detingut a la Seu d'Urgell i buscat des del 2018

La detenció es va produir el passat 2 de març gràcies a la col·laboració entre la Policia d'Andorra, la Policia espanyola i la Policia Municipal de la Seu d'Urgell.
Extradit a Andorra
photo_camera Extradeixen a Andorra un fugitiu detingut a la Seu d'Urgell i buscat des del 2018 / @andorra_policia

Aquest dijous al migdia s’ha efectuat l’extradició a Andorra del fugitiu de 33 anys a qui es buscava des del 2018 per una condemna pendent i que va ser detingut el passat mes de març a la Seu d’Urgell. La Policia Nacional espanyola ha lliurat al detingut a la Policia andorrana i, tot seguit, ha estat traslladat davant la Batllia de guàrdia.

L'home de 33 anys, que havia residit a Andorra entre el 1997 i el 2018 i condemnat pel Tribunal de Corts del Principat a cinc anys i tres mesos de presó per diversos delictes, va ser detingut a la Seu d'Urgell el passat 2 de març. Tot plegat, gràcies a la col·laboració de les policies espanyola, andorrana i local de la capital alturgellenca.

Extradit a Andorra
Extradeixen a Andorra un fugitiu detingut a la Seu d'Urgell i buscat des del 2018 / @andorra_policia

L'home extradit està acusat d'una venda continuada de cànnabis a menors d'edat, a més d'haver entrat a casa d'un conegut seu sense el seu consentiment i haver-li robat dos televisors i un telèfon mòbil, que poc després es va vendre. També tenia dos sancions penals per consum i possessió de marihuana. Quan la condemna va ser ferma, l'home ja havia fugit i es va imposar una ordre de detenció internacional. La policia andorrana va informar que tenia indicis que el fugitiu s'estava amagant a la Seu d'Urgell, on va ser localitzat per la Policia Local i detingut per la policia espanyola.