29.11.2021 |
Viure als Pirineus

MOBILITAT

Els catalans que pernoctin a l'Alt Urgell podran visitar Andorra per Setmana Santa

Caldrà demostrar l'estada amb un certificat, que els establiments hauran d'emetre a cada client.
Turistes a Andorra  foto Andorra Difusió
Afluència de compradors a l'Avinguda Meritxell d' Andorra la Vella /Andorra Difusió
Els catalans que pernoctin a l'Alt Urgell podran visitar Andorra per Setmana Santa

La Generalitat ha obert la porta a l'arribada de turistes catalans a Andorra per Setmana Santa. Turisme de la Seu ha comunicat al sector de l'hostaleria que els turistes que pernoctin en establiments de la comarca alturgellenca seran considerats com a residents i, per tant, podran visitar el Principat d'Andorra. Per poder fer-ho, cada allotjament turístic haurà d'emetre un document que servirà com un escrit oficial on s'haurà d'incloure les dades de l'empresa i dels clients, a més de concretar els dies d'entrada i sortida.

Oficina de Turisme de la Seu

(Foto: Oficina de Turisme de la Seu a l'Espai Ermengol)

Els turistes que pernoctin en establiments hotelers de l'Alt Urgell seran considerats residents de la comarca i, per tant, podran venir a Andorra per Setmana Santa.

En el comunicat de Turisme de la Seu s'especifica que caldrà demostrar l'estada amb un certificat, que els establiments hauran d'emetre a cada client. Aquest escrit servirà com un "document oficial", sempre que aparegui el logotip de l'establiment i les dades fiscals, així com el nom, número del document d'identitat dels hostes i les dates d'entrada i sortida. També es concreta que no serviran els documents que acreditin la confirmació de la reserva, ja sigui per correu electrònic de l'allotjament turístic o alguna plataforma en línia.

Els catalans que pernoctin a l'Alt Urgell podran visitar Andorra per Setmana Santa
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad