07.12.2021 |
Viure als Pirineus

ANDORRA

El Grup Hiper Pas obre un nou establiment, La Cava Royal, al Pas de la Casa

Aquest mes d'abril, el Grup Hiper Pas ha obert La Cava Royal, un establiment especialitzat dedicat a la venda d’alcohols, tabacs, cigars i delicatessen, al Pas de la Casa, a Andorra.
LCR_Entrada
L'entrada de la nova botiga.
El Grup Hiper Pas obre un nou establiment, La Cava Royal, al Pas de la Casa

El Grup Hiper Pas es troba en un procés d’expansió, cercant nous conceptes, per tal d’adaptar-se a l’evolució dels clients i, per aquest motiu, ha decidit apostar per un establiment especialitzat en licors i cigars que combinarà el lliure servei amb la venda assistida. Per obrir aquest punt de venda, el Grup ha fet una moderna remodelació de l’espai i compta amb un equip format per 5 col·laboradors, amb àmplia experiència en atenció al client i vendes que, a més, ha rebut una formació específica.

LCR_CavaCigars (3)

El Grup Hiper Pas ha decidit apostar per un establiment especialitzat en licors i cigars que combinarà el lliure servei amb la venda assistida

Situat al Carrer Sant Jordi, 35, aquest nou establiment de 142 m2 en una sola planta diàfana ofereix un ampli assortiment en aperitius, anissos, whiskies, roms, ginebres, vodkes, licors, vins, caves, xampanys; així com tabacs de tot tipus. Dins l’establiment hi ha una cava de cigars (tancada, amb climatització i control de temperatura i humitat), on descobrir les millors marques de cigars del món, així com aprendre a tallar-los i gaudir-los, amb l’assessorament d’un expert en cigars.

El Grup Hiper Pas obre un nou establiment, La Cava Royal, al Pas de la Casa
Comentarios