EMPRESA

Crèdit Andorrà comença a canviar la retolació de les seves oficines i passa a anomenar-se Creand

Després de més de setanta anys amb el nom de Crèdit Andorrà, la nova denominació, creada pel publicista Toni Segarra, ja llueix als edificis del banc andorrà.
Creand
photo_camera Canvis en la retolació de la seu central de l'antic Crèdit Andorrà / CREAND

Crèdit Andorrà ha començat aquest divendres els treballs per canviar la retolació de la seu central i les diverses oficines que té al Principat d'Andorra. En els pròxims dies, totes les sucursals presentaran la nova marca: Creand. Fa dos anys i mig que es va anunciar la nova denominació, creada pel publicista Toni Segarra, però no ha estat fins araque s'ha implementat.

Un cop incorporada la marca en l’àmbit internacional a les filials d’Espanya, Luxemburg i Amèrica, ara és el torn d’aplicar-ho en l’àmbit andorrà. Així, Creand adopta diferents declinacions per identificar les diferents empreses del grup: Creand Crèdit Andorrà (Crèdit Andorrà, SA), Creand Asset Management (Credi-Invest, SA), Creand Assegurances Estalvi (Crèdit Assegurances, SAU), Creand Fundació (Fundació Crèdit Andorrà). La nova marca s’aplicarà a les oficines comercials i en l’entorn digital de l’entitat a partir d’avui i durant aquest cap de setmana (13 i 14 de maig).

comentaris