INSTITUCIONS

El Copríncep episcopal Joan-Enric Vives representa Andorra al funeral d'Elisabet II

Mons. Joan-Enric Vives ha estat acompanyat de l'ambaixador d'Andorra al Regne Unit, Carles Jordana.
Funeral Reina Isabel d'Anglaterra
photo_camera Una imatge dels funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II / Bisbat d'Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives i Sicília, acompanyat de Carles Jordana, Ambaixador d'Andorra davant del Regne Unit i Irlanda del Nord, han assistit aquest matí, a Londres, als funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II, que han tingut lloc a Westminster Abbey. 

Funeral Reina Isabel d'Anglaterra 2
Una imatge dels funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II / Bisbat d'Urgell


Amb aquesta presència, per invitació de SM Carles III, el Copríncep episcopal i el Govern d'Andorra han volgut expressar el respecte i estima dels andorrans per la Reina difunta i pel poble britànic, amb qui existeixen importants vincles d'amistat i cooperació.

En el marc d’aquest funeral el Copríncep episcopal ha pogut saludar el Copríncep francès de forma afectuosa, així com d’altres mandataris i l’Arquebisbe Gallagher, de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu.

Funeral Reina Isabel d'Anglaterra 4
Els dos coprínceps d'Andorra han coincidit als funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II / Bisbat d'Urgell


El mateix dia de la defunció, Mons Joan-Enric Vives va fer arribar aquesta nota de condol en nom propi i en els de les institucions i el poble d'Andorra.

Més a Andorra