Des de Turisme Andorra consideren que l'aposta per la companyia quebequesa és una "garantia d'èxit"

El Cirque du Soleil estrena 'Rebel', un espectacle d'amor amb veus masculines

El Cirque du Soleil ha estrenat aquest dissabte a Andorra el seu nou espectacle 'Rebel', en el qual la companyia quebequesa aposta per mostrar l'amor en les seves múltiples formes i nivells i comptant amb l'acompanyament de veus masculines. 

Pla general d'un dels personatges protagonistes de l'espectacle 'Rebel' del Cirque de Soleil, el 28 de juny de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Un dels personatges protagonistes de l'espectacle 'Rebel' del Cirque de Soleil.

D'aquesta manera, el públic pot escoltar cançons molt conegudes, amb peces originàries des dels anys 20 i fins a l'actualitat, com ara la popular "Vivir Mi Vida" de Marc Anthony o d'altres de George Michael, entre d'altres. Des de Turisme Andorra qualifiquen de "garantia d'èxit" la programació d'aquest esdeveniment, que es durà a terme fins el pròxim 28 de juliol, ja que en anys anteriors s'ha assolit una ocupació de més d'un 90 per cent i la valoració que se'n fa arriba pràcticament a nou punts sobre deu.

El Cirque du Soleil torna a apropar a Andorra la fusió entre la música més popular de tots els temps i l'espectacularitat de les danses i acrobàcies que són el signe d'identitat de la companyia quebequesa. Enguany, s'ha apostat per fer-ho a través de veus masculines, després que al 2018 el protagonisme se l'enduguessin les dones amb 'Diva'. L'amor és l'eix central de la història i s'intenta explicar des de diferents visions, tot i que la directora creativa de l'espectacle, Lydia Bouchard, reconeix que ningú "sap quin és el veritable amor".

Bouchard destaca que 'Rebel' s'inspira en l'imaginari col·lectiu d'un tema sobre el qual "tothom sap del que s'està parlant" i ho fa a través de peces musicals de rock i soul, entre d'altres. La directora creativa de l'espectacle assegura que la proposta exclusiva pensada per Andorra, la qual podran veure com a màxim un total de 110.000 persones, vol apropar actuacions "mai vistes" i que impactin al públic, a més d'apostar per dur a terme muntatges més frescos. 

Per la seva banda, el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha explicat que un 80 per cent dels assistents al Cirque du Soleil, que es programarà fins al pròxim 28 de juliol, venen expressament al Principat per veure'l i que, a més, fan nit en un dels establiments hotelers del país. Per aquest motiu, considera que s'ha de seguir apostant per la companyia quebequesa com a element d'atracció de visitants durant el mes de juliol, tot renovant cada any el concepte de l'espectacle.

Pre-estrena "accidentada"

En la representació de 'Rebel' d'aquest divendres, que té el format d'assaig general i està oberta als veïns de la zona del Parc Central i representants del sector turístic, un dels acròbates va resultar ferit mentre duia a terme un dels números de l'espectacle. Des de l'organització van explicar que va haver de ser traslladat a l'hospital, on es va quedar en observació.