Cesc Gay finalitza les onze setmanes de rodatge d'exteriors de la sèrie 'Fèlix' a Andorra

La gravació acabarà a finals de juliol i s'espera que es pugui estrenar el primer trimestre del 2018

cesc
photo_camera En la imatge un primer pla de Cesc Gay amb el seu equip durant el rodatge.

El cineasta català Cesc Gay tanca aquest divendres onze setmanes de rodatge a Andorra de la seva sèrie, 'Fèlix'. La ficció televisiva, un "thriller amb tocs romàntics i d'humor", explica les aventures d'un escriptor argentí reconvertit en professor de literatura que busca la jove de la qual s'ha començat a enamorar amb Andorra com a teló de fons. Gay ha explicat: "Hem passat més de 13 setmanes a Andorra, hem rodat a tot arreu, marxem cansats però feliços". El director ha afegit que "ara queden setmanes de rodatge a Barcelona on rodarem tots els interiors". Així, el rodatge seguirà fins a finals de juliol, quan es preveu que finalitzi. Després s'haurà de muntar i s'espera que es pugui estrenar el primer trimestre del 2018. La sèrie, produïda per Movistar+, tindrà una durada de vuit capítols d'uns cinquanta minuts cadascun.

"Hem passat més de 13 setmanes a Andorra, hem rodat a tot arreu, marxem cansats però feliços"

"Fer una sèrie és molt cansat, és com fer tres pel·lícules i mitja", assegura Gay, que aquesta és la primera sèrie que dirigeix i escriu. Gay explica que un rodatge d'una pel·lícula dura unes set setmanes mentre que pel rodatge de 'Fèlix' passaran unes 20 setmanes. En aquest sentit, el cineasta, apunta que "ara marxem d'Andorra i sembla que acabem, però encara ens queda rodatge fins al juliol".

foto_3212363

Gay ha explicat que Movistar+ li va fer una oferta i li va donar una llibertat per treballar a la qual no va poder dir que no. A més, tenia ganes de viure una nova experiència i més ara que "sóc un nou espectador de sèries".

La ficció està protagonitzada pels actors Leonardo Sbaraglia, Pere Arquillué, Ginés García Millán i Mi hoa Lee. Sbaraglia encarna el protagonista principal, un argentí que viatja a Andorra quan descobreix que hi té un fill de cinc anys. Quan arriba al país coneix una dona que desapareix i llavors comença la seva recerca.

Sbaraglia ha manifestat que "rodant amb Gay, ni que sigui una sèrie, m'estic traient les ganes que tenia de rodar amb ell". I afegeix "és un dels millors directors del país, dels més interessants del món, utilitza un llenguatge únic, hi ha pocs que toquin els temes com ell, amb tanta humanitat".

En relació a la sèrie, l'actor, ha apuntat que "té una gran humanitat i amb grans dosis d'humor, a més del suspens, però fonamentalment és la història d'un home que busca la dona que estima".