COVID-19

Arriben a Andorra 70.000 mascaretes de la Xina.

La primera remesa de material s’ha traslladat a les instal·lacions del Govern d'Andorra perquè siguin repartides entre els col·lectius que lluiten contra la malaltia
Mascaretes Andorra
photo_camera Arriben a Andorra 70.000 mascaretes de Xina/ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom ha fet efectiu aquest dimecres el lliurament al Govern d'Andorra d’un carregament de 70.000 mascaretes de protecció per la COVID-19 provinents de la Xina. El material ha estat tramès per l’empresa xinesa Huawei que les va oferir a la companyia andorrana per lluitar contra la malaltia.

Mascaretes bis

A més a més d’aquesta primera remesa de 70.000 mascaretes quirúrgiques s’espera l’arribada en els pròxims dies de 30.000 més del tipus FFP2, que corresponen al grau de protecció màxima i que són utilitzades exclusivament pel personal sanitari.

Aquest material de primera necessitat se centralitzarà a través del punt de recollida del Govern d'Andorra, a les instal·lacions del COEX, perquè les autoritats sanitàries el distribueixin entre els col·lectius que lluiten contra la pandèmia.

Huawei és un dels principals proveïdors en infraestructura de telecomunicacions. Andorra Telecom va comptar amb la seva tecnologia per dur a terme el canvi de la xarxa activa de la fibra òptica l’any 2017 que ha permès a Andorra disposar d’una xarxa de nova generació preparada per fer front als elevats consums d’aquests dies.

comentaris