NOMENAMENTS

El govern d'ERC nomenarà l'exdirigent de Junts, Anna Vives, com a delegada de la Generalitat a Andorra

Anna Vives va ser candidata de Junts per la Seu a les passades eleccions municipals, regidora durant 12 anys a l'ajuntament de la Seu d'Urgell i presidenta del partit a l'Alt Urgell
Anna Vives Junts per la Seu
photo_camera Anna Vives Junts per la Seu

El govern de Catalunya nomenarà aquest dimarts Anna Vives i Tarrés, com a delegada de la Generalitat al Principat d'Andorra. La notícia, confirmada per VIURE ALS PIRINEUS, ha causat sorpresa entre bona part de la militància republicana i de la ciutadania urgellenca, atès que el govern de la Generalitat és conformat en solitari per consellers i conselleres d'ERC i Anna Vives ha estat, fins fa ben poc, una destacada dirigent de Junts per Catalunya a la Seu d'Urgell i a l'Alt Urgell. Aquest dimarts, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, va detallar que dimarts vinent s'anunciaria oficialment el nom de la delegada a Andorra. El motiu adduït per Plaja per endarrerir el nomenament és el fet de no interferir en la campanya de les eleccions generals d'Andorra que se celebraran aquest diumenge.

anna-vives-750x1125 (1)
Anna Vives serà la nova delegada del govern de la Generalitat a Andorra / JUNTS

Anna Vives i Tarrés és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha estat durant dotze anys ( regidora de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones. Va ser candidata de 'Junts per la Seu' a les últimes eleccions municipals i ha estat presidenta del partit a l'Alt Urgell. Actualment ocupa la direcció executiva de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA). 

comentaris