La VI Trobada d’Associacions de l’Alta Ribagorça arriba amb novetats

S’ha confirmat la presència de més de 30 associacions de la comarca

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça presentarà el proper dissabte 29 de novembre diferents novetats a la VI Trobada d’Associacions de l’Alta Ribagorça, que se celebrarà al poliesportiu del Pont de Suert.

En aquesta Trobada, el Consell Comarcal presentarà un nou servei que s’iniciarà el proper mes de gener. Aquest nou servei és el “Banc de Voluntaris”.

Amb el Banc dels Voluntaris, que es gestionarà des del Consell Comarcal, les persones que ho sol.licitin podran participar en les activitats organitzades per les associacions que prèviament hagin demanat el servei.

L’altra novetat que es presentarà serà una xerrada sobre els efectes de la nova Llei de l’esport que afecta totes les associacions que tenen contractades persones per oferir diferentes activitats esportives.

Quan a la pròpia trobada, el Consell Comarcal ha confirmat la presència de més de 30 associacions. La Trobada començarà a les 11 hores i finalitzarà a les 20,30h, i té per objectiu donar a conèixer, entre la població ribagorçana, el teixit associatiu existent a la comarca i fomentar la participació de la població a les activitats que realitzen les associacions.

La jornada es desenvoluparà en diferents espais: un d’exposició reservat a les associacions, on aquestes donaran a conèixer les seves activitats; un segon espai on els visitants podran participar en diferents activitats que oferiran diversos clubs i associacions i un tercer espai reservat a les associacions i les institucions per donar informació sobre les activitats que realitzen.

José Antonio Troguet, president del Consell Comarcal, ha comentat que “a més de les novetats que presentarem, tornarem a repetir la gimcana que hem preparat amb les associacions i que tan bona acollida va tenir l’any passat”.

La jornada, que està oberta a tots els públics finalitzarà amb el nou espectacle organitzat per la Colla de Diablesses i Diables del Pont de Suert.

El president del Consell també ha afegit que “la fira és una oportunitat perquè es visualitzi el treball que realitzen les associacions durant tot l’any i que moltes vegades no és prou valorat”.

Aquesta Jornada de les Associacions s’ha anat consolidant amb el pas de les edicions, ja que en cada vegada s’hi sumen noves associacions i la visiten una mitjana de 400 persones.

comentaris