ACTIVITATS D'ESTIU

La Vall de Boí tanca l'agost amb esdeveniments culturals i esportius

La Fira de Taüll i la inauguració de la pista de bàsquet amb torneigs de 3x3 de 2x2
Pirineos en danza
photo_camera Espectacle de circ “A tope” de Monopájaroverde / vallboi.cat

Per posar el punt i final a un mes d’agost intens, des de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de la Vall de Boí s’han coordinat entre altres, dos esdeveniments de temàtica diferent, però complementaris l’un amb l’altre comprenent tots els públics entreveïns i visitants a la vall.

En primer lloc, aquest dissabte i durant tot el dia, es celebra la Fira de Taüll. Una fira de petit format que pretén donar visibilitat  al productor local  així com la dinamització del producte de proximitat. Un espai obert on poder oferir el seu producte tant als visitants com als autòctons, coneixedors i consumidors d’aquests productes. A més, al recinte firal a l’entorn de l’església de Santa Maria de Taüll, s'organoyzen activitats per als més petits amb jocs tradicionals de fusta i per la tarda música ambiental de Handpang, amb un músic local.

Fira Taüll_1(Foto: Fira de Taüll / vallboi.cat)

Paral·lelament, a les 17 h de la tarda, s'inaugura la pista de bàsquet d’Erill la Vall. L’agència creativa Hoops Outside amb el suport de l’Ajuntament de la Vall de Boí, ha estat l’encarregada de dissenyar i pintar la pista de bàsquet d’Erill la Vall. La pretensió del projecte Rural Hoops que es va iniciar l’any 2020, és el d’apropar el bàsquet als llocs i a les persones fent-lo més accessible i transmeten els valors de la unió i d’equip. Després de la inauguració es va procedir a un entrenament obert amb entrenadors professionals.

En segon lloc, durant la jornada dedemà diumenge es realitzaran els torneigs de 3x3 a Erill la Vall al matí i per la tarda a Boí de 2x2, tancant el cap de setmana esportiu.

Així mateix, dijous es va donar el tret de sortida a la segona edició del cicle Pirineos en danza, amb l’espectacle de circ “A tope” de Monopájaroverde. La programació del Pirineos en danza inclou espectacles de dansa, teatre i performances, que estan oberts a tothom, així com la formació i els tallers dels participants, que s’aniran realitzant al llarg de la setmana vinent.

A més,el divendres 27 d’agost va tenir lloc la presentacióde les jornades de les 1eres Jornades de Formació de Gossos de Recerca de Persones en les modalitats de Venteig i Mantrailing (rescat).

comentaris