PATRIMONI

La Vall de Boí estrena gimcana digital a Taüll per conèixer el seu patrimoni a través del joc

Aquesta gimcana serà un nou atractiu per a les famílies, grups i persones interessades en descobrir Taüll i el seu Patrimoni d’una manera amena i divertida.
IMG_0848 (002)
photo_camera La Vall de Boí estrena gimcana digital a Taüll per conèixer el seu Patrimoni a través del joc / vallboi.com

L’ajuntament de la Vall de Boí, a través del Pla de sostenibilitat turística finançat amb fons Next Generation posa en marxa una gimcana digital al nucli de Taüll, relacionada amb el romànic i el Patrimoni de la zona.

IMG_0856 (002)
La Vall de Boí estrena gimcana digital a Taüll per conèixer el seu Patrimoni a través del joc / vallboi.com

Aquesta gimcana serà un nou atractiu per a les famílies, grups i persones interessades en descobrir Taüll i el seu Patrimoni d’una manera amena i divertida. A través d’una web app, sense registre i gratuïta, s’hauran de resoldre 11 enigmes que es plantegen a diferents punts d’interès de Taüll. El punt d’inici és al voltant de l’església de Sant Climent de Taüll i a partir d’allí es recorren diferents indrets seguint una història (fil conductor) per acabar trobant un “tresor d’incalculable valor”.

El recorregut de 1,5km té una durada aproximada de 80 minuts. Està disponible en català, castellà, francès i anglès i també en ribagorçà.