SENDERISME

S'obren les inscripcions del 'Vall de Boí Trek Festival' en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus

Tindrà lloc els dies 7 al 8 d'octubre i es considera una cita pels amants del senderisme, la natura i la cultura.
Vall de Boí Trek Festival
photo_camera Vall de Boí Trek Festival

A un mes vista de la seva celebració, el Vall de Boí Trek Festival obra les inscripcions al programa d’activitats, un dels dotze festivals i el penúltim d’aquesta 8a edició en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus.

L’edició d’aquest 2023 a la Vall de Boí tindrà lloc els dies 7 al 8 d'octubre i es considera una cita pels amants del senderisme, la natura i la cultura.

Durant el festival es proposen sortides que mostraran altres vessants de la Vall de Boí. Es tracta doncs, d’una oportunitat per connectar per una banda, amb la natura i alhora gaudir dels colors de la tardor, del cel Starlight  i per altra, de la cultura tot deixant-se acompanyar pels grans coneixedors com són els guies locals.

L’oferta d’aquest any va des de la realitat de la cabanes de pastor a la muntanya de Taüll, una sortida nocturna amb la lluna “mirva” o quart minvant, fins a una sortida per veure marmotes. I per aquells als que els hi agradi més el patrimoni, una ruta de romànic i falles dos patrimonis de la vall. Totes les sortides acompanyats pels guies experts que conduiran els participants en aquesta experiència i explicaran aquests valors.

El vuitè Vall de Boí Trek Festival promet ser una experiència, tant per als senderistes experimentats com per als que acaben de començar. A més, ofereix una oportunitat per connectar amb els Pirineus.