Premi a la trajectòria d'Araceli Garasa del Bar Pepito del Pont de Suert

El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ha lliurat els premis als joves emprenedors i ha fet un reconeixement a la trajectòria laboral d’una dona de la comarca, l'Araceli Garasa.

IMG_6283
photo_camera La Ribagorça premia els seus emprenedors.

La perruqueria Marín i l'Araceli Garasa han aconseguit la distinció del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça com a millor projecte empresarial dut a terme aquest 2017 i com a reconeixement especial a la trajectòria laboral d’una dona emprenedora, respectivament.

El jurat dels XIII Premi Jove Emprenedor/a format per representants institucionals i tècnics han valorat les proposes presentades i aquest divendres es va realitzar el lliurament de premis en un acte presidit pel President del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, acompanyat per la coordinadora  territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas i la consellera Maria José Erta.

La Perruqueria Marín gestionada per les germanes Marta i Laia Marín  ha estat el negoci que millor puntuació ha tingut i ha obtingut el primer premi valorat amb 1500 euros, seguit de l’Esquellot, un Escape Room gestionat per Helena Casadevall amb 1000 euros i el bar Pis Pas amb Marta Maria Ribeiro i 500 euros de premi.

En el mateix acte, també s’ha lliurat el premi especial de reconeixement a la trajectòria laboral de la dona emprenedora que es elegida per un jurat format per representants de les associacions de dones de la comarca, les associacions de gent gran, representants de cada un dels ajuntaments i per representants del Consell Comarcal. En aquest cas la premiada ha estat la senyora Araceli Garasa que durant anys ha estat la capdavant del bar Pepito del Pont de Suert. S’ha destacat la vida dedicada al treball i la cura de la seva família.

Pel president Jose Lluís Farrero aquests premis, amb una llarga trajectòria a la comarca, volen agrair l’emprenedoria de la gent jove que decideixi apostar pel territori, tenint en compte que no sempre és una opció còmoda i fàcil. Farrero va animar al jovent a formar-se, agafar experiència i consolidar la seva trajectòria laboral al territori. Per la seva part, Esperança Casas va encoratjar als joves a ser emprenedors i portar a terme els seus projectes amb tot el suport de les institucions.

Els premis al Jove Emprenedor té com objectiu fomentar l’esperit empresarial dels joves de la comarca i reconèixer públicament l’esforç que realitzen aquests emprenedors per posar en marxa noves iniciatives autoocupacionals, i es consolida com un premi amb una gran acceptació.