01.07.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME DE MUNTANYA

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí condona un any més les quotes a les empreses del municipi

El Patronat va presentar el resum de les principals  accions dutes a terme  per la entitat  el 2020,  en un any especialment difícil pel sector turístic
Vall de Boí ajuntament
Ajuntament i Oficina de Turisme de la Vall de Boí /FS
El Patronat de Turisme de la Vall de Boí condona un any més les quotes a les empreses del municipi

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí, que agrupa a gairebé tota la oferta turística del municipi, en un format d’Organisme Autònom de l’Ajuntament i que realitza entre altres la promoció i gestió de la marca turística Vall de Boí, va celebrar ahir la seva assemblea  anual d’empresaris, un any més de forma telemàtica.

En la sessió, el Patronat va presentar el resum de les principals  accions dutes a terme  per la entitat  el 2020,  en un any especialment difícil pel sector turístic, marcat pels confinaments que fan impossible la viabilitat de les empreses en zones  de poca població com és el cas de la Vall de Boí tot i  el petit respir que han donat èpoques com estiu, Nadal o Setmana Santa  en que a pesar de les limitacions horàries i de mobilitat s’ha pogut obrir alguns establiments, es  va destacar des de l’oficina de turisme l’augment considerable de visitants al web, que ho ha fet en un 300 %.

També  es van presentar les noves propostes pel 2021, entre totes les propostes fetes per l’entitat  cal destacar la condonació de la quota que paguen aquestes empreses per segon any com a mesura de suport a l’empresari davant la situació actual. També  es va donar compte d’un canvi d’estatuts i de regulació interna de l’entitat.

Com a accions de comunicació i promoció turística previstes, es proposa seguir  la línia comunicativa de l’entitat a més d’apostar per nous projectes  de futur que giraran entorn a la sostenibilitat.

El Patronat de Turisme de la Vall de Boí condona un any més les quotes a les empreses del municipi
Comentarios