El Patronat de la Vall de Boí aposta per potenciar el senderisme

El Patronat de la Vall de Boí ha presentat a tots els empresaris del municipi els nous materials publicats per a la promoció del senderisme a la vall, i al mateix temps ha presentat diferents propostes per tal de potenciar, durant el 2018, el senderisme a la Vall de Boí.

IMG_9001
photo_camera Imatge de la reunió del patronat

Aquest grup format per 21 empreses privades, el Parc Nacional d’Aigüestortes, el Centre de Romànic i el mateix Patronat de turisme, va començar a treballar el 2016 conjuntament per tal de crear una amplia oferta  de producte turístic que es comercialitza a traves del web www.vallboi.cat.

Entre les accions i materials presentats hi ha un catàleg de producte que recull 23 propostes organitzades, tant d’activitats com d’escapades tancades i preparades ja per a la seva comercialització, el fulletó s’ha editat en 4 idiomes i  representarà la destinació com a destinació senderista en les accions de promoció  i comercialització que es faran durant el 2018.

Pel que fa a les accions realitzades durant l’anualitat 2017 i seguint les directrius que el grup  de treball va plantejar, es van  destacar dues grans accions desenvolupades per a la promoció i venda de la destinació, una acció de promoció feta en el procés d’internacionalització del municipi, en que es va materialitzar en una acció comercial amb el suport de l’Ara Lleida i que culminarà amb la inclusió del senderisme de la Vall de Boí en dos dels principals canals de venda al Benelux.

També es va destacar l’important promoció del senderisme que suposa l’organització del Vall de Boí Trek Festival, aquest any es  farà la seva 3a edició dins del Buff Mountain Festival Vall de Boí.

Pel que fa a les entrades al web, les propostes de senderisme  han registrat gairebé 30.000 visites   un 70% de les quals s’ha fet des d’un dispositiu mòbil.

Pel que fa a les xarxes socials + de 14.800 seguidors al facebook  gairebé 4500 a twitter i + de 4300 a instagram.

També es va informar als empresaris assistents de l’evolució del treball realitzat per a la creació de diferents càpsules de vídeo de les diferents temporades, que es finalitzarà aviat amb les imatges de les nevades recents.

Mes informació: Oficina de Turisme de La Vall de Boí

#onelspirineustoquenelcel #valldeboi

comentaris