SUCCESSOS

Una parella detinguda després de fugir sense pagar d'una benzinera del Pont de Suert i portar plaques falses

Duien plaques falses al vehicle per evitar ser identificats i un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei els va seguir fins que van ser detinguts a Lleida
Benzinera del Pont de Suert
photo_camera Benzinera del Pont de Suert on van succeir els fets

Un home i una dona, de 20 i 23 anys, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de document públic. A última hora de la tarda de diumenge un vehicle va fer benzina en una gasolinera a peu de la N-230, al municipi de Pont de Suert i va fugir del lloc sense pagar el combustible.

Els responsables de la benzinera van alertar dels fets i una patrulla de mossos s'hi va adreçar. Mentre parlaven amb els treballadors van rebre la trucada d'un mosso fora de servei que havia vist un vehicle, aturat a la N-230, i com un dels ocupants llençava unes plaques de matrícula al pantà. La descripció del vehicle i de l'home coincidirien amb els de la benzinera i, mentre una patrulla s'adreçava al punt on haurien llençat la placa, l'agent fora de servei va continuar circulant darrera el turisme en direcció Lleida. Els mossos van recuperar la placa i van confirmar que era la matrícula que duia el vehicle al Pont de Suert i que correspondrien a un vehicle que feia temps que estava abandonat a la comarca.

Robatori en una benzinera del Pont de Suert
Robatori en una benzinera del Pont de Suert

Mentrestant el mosso fora de servei va continuar informant del seguiment fins que, en arribar a l'accés a l'autovia A-2 des de l'A-14, dues patrulles van aturar el vehicle. Davant els fets els mossos van detenir la conductora i l'home que havia fet benzina com a presumptes autors d'un delicte de falsificació de document públic.

Els detinguts van passar ahir davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.