28.01.2022 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

Obres de millora a la llar d'infants de la Vall de Boí

Han canviat les antigues plaques de cartó-guix per unes de llana de roca fonoabsorbents
La Vall de Boí Llar d'Infants
Obres a llar d'Infants de Barruera/vallboi.cat
Obres de millora a la llar d'infants de la Vall de Boí

Aquesta setmana, la Brigada de treball de l’Ajuntament de la Vall de Boí ha substituït el fals sostre de la llar d’infants municipal que es troba a la població de Barruera.

El canvi ha consistit en canviar les antigues plaques de cartó-guix per unes noves plaques de llana de roca fonoabsorbents (absorció acústica), amb la finalitat de disminuir la reverberació sonora entre les diferents sales i crear una situació de més confort i tranquil·litat pels nens/es i el professorat. A més, amb aquestes plaques d’un color més blanc es millorarà la difusió natural de la llum exterior, creant un ambient interior lluminós i contribuint a l’estalvi energètic.

Obres de millora a la llar d'infants de la Vall de Boí
Comentarios