TREBALL

L’Alta Ribagorça contracta 9 persones dins el programa Treball i Formació

Des del 2013 el Consell Comarcal ha contractat 89 persones que han prestat els seus serveis als municipis de la comarca.
contractacions2020
photo_camera contractacions2020

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha contractat nou persones dins el programa Treball i Formació, vuit de les quals es trobaven en situació d’atur de llarga durada. L’objectiu és afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat. La contractació s’ha fet acollint-se al programa cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació.

Dels nou treballadors contractats, vuit realitzaran tasques de manteniment i millora d’espais públics, recuperació de camins interurbans, tres faran tasques prèvies i preparatòries del futur arxiu comarcal, juntament amb tasques d’arxiu de l’entitat i de suport a les entitats locals i un coordinarà i farà tasques de suport.

Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta, aquest programa permet als col·lectius més vulnerables ampliar els seus coneixements vers l’administració, millorar les relacions socials, adquirir noves experiències dins el món laboral, oferint-los la possibilitat de tornar al mercat laboral i un cop finalitzat el programa, facin una recerca més activa de feina.

Des de l’inici del programa, l’any 2013, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha contractat un total de 89 persones que han prestat els seus serveis als diferents municipis de la comarca. Els contractes tenen una durada d’entre 6 i 12 mesos.