Garantia Juvenil de l’Alta Ribagorça inicia una campanya de participació ciutadana

El programa Garantia Juvenil ha impulsat una campanya per recollir les necessitats i ampliar el ventall formatiu existent a la comarca.

ribargorça
photo_camera Garantia Juvenil Alta Ribagorça

Segons la seva responsable, Eva Bruna, la comarca de l'Alta Ribagorça es caracteritza per una reduïda oferta educativa, degut a la baixa població i als pocs centres existents. Aquest fet provoca que molts usuaris tinguin dificultats per continuar la seva etapa formativa al territori i es vegin obligats a marxar de la comarca o bé a deixar de formar-se. En aquest sentit, l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça vol ampliar l’oferta existent al territori amb la programació de cursos que millorin les possibilitats formatives i també d'ocupació.

Per fer-ho, ha elaborat un qüestionari per conèixer els interessos i les preferències dels usuaris i així poder programar millor les accions formatives d'aquest any 2017.  L’enquesta estarà disponible a les oficines o a la pàgina web institucional i tots els usuaris que ho desitgin la podran respondre durant tot el mes de març. A més a més, es farà una campanya informativa a les xarxes socials. Per participar-hi només cal enviar un correu electrònic a [email protected] o passar per l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça.